No nádhera nádhera nádhera. Konečně ta C5 vypadá v kombálu krásně i ze zadu a ne jak hnusná piksla
No nádhera nádhera nádhera. Konečně ta C5 vypadá v kombálu krásně i ze zadu a ne jak hnusná piksla
vypadá dobře ,ale pořád mi připadá,jako konfekce.Dle mého ji chybí ten šmrnc co měla DéSy,BéXo a další.
vypadá dobře ,ale pořád mi připadá,jako konfekce.Dle mého ji chybí ten šmrnc co měla DéSy,BéXo a další.
V pondelok 9.6.2008 po 12 hodine sa jej budem moct dotknut nazivo. Snad aj posediet si v nej. Takze sa nenormalne tesim )
V pondelok 9.6.2008 po 12 hodine sa jej budem moct dotknut nazivo. Snad aj posediet si v nej. Takze sa nenormalne tesim :-)))
tak jako neni to osklivi ale me se to nelibi.. ja se teim na ten c5 airspace (kabriolet ) ten se mi libi uplne moc a jestli budou finance tak donej pudu
tak jako neni to osklivi ale me se to nelibi.. ja se teim na ten c5 airspace (kabriolet ) ten se mi libi uplne moc a jestli budou finance tak donej pudu :d:d:d:d
ja som ju už videl behá nám po meste jedna predvádzacia sedan..nádhera..ale s tou reklamou to zmrvili "francúzsky dizajn a nemecká kvalita" ja nechcem nemcof
ja som ju už videl :D behá nám po meste jedna predvádzacia sedan..nádhera..ale s tou reklamou to zmrvili "francúzsky dizajn a nemecká kvalita" :( ja nechcem nemcof
No a nemusel som cakat ani do pondelka... Sice vnutri som este nebol ale zvonku som ju obdivoval hodinu. Moj prvy dojem je uzasny, ale obavam sa o napravy, resp. zavesenie kolies (vpredu aj vzadu). Na moj vkus straaaasne komplikovany s milionom capov a inych veciciek. Bola to verzia s hydraulickym pruzenim (vzadu som videl 4 gule) a stacilo vyvinut malu silu na stlacenie zadneho kufra alebo rozhupanie celeho auta. Takze komfort musi byt uzasny. Hned na prvy pohlad som nasiel dva elektricke konektory, ktore by casom mohli robit problemy. Boli na miestach kam podla mna bude frkat voda a mozno aj kamienky a tie slabo chranene vodice... Zeby si to za tych 5mil natestovanych kilometrov nevsimli? Inak s tym sloganom v reklame to vazne po....nezvladli. Viac v pondelok...
No a nemusel som cakat ani do pondelka... Sice vnutri som este nebol ale zvonku som ju obdivoval hodinu. Moj prvy dojem je uzasny, ale obavam sa o napravy, resp. zavesenie kolies (vpredu aj vzadu). Na moj vkus straaaasne komplikovany s milionom capov a inych veciciek. Bola to verzia s hydraulickym pruzenim (vzadu som videl 4 gule) a stacilo vyvinut malu silu na stlacenie zadneho kufra alebo rozhupanie celeho auta. Takze komfort musi byt uzasny. Hned na prvy pohlad som nasiel dva elektricke konektory, ktore by casom mohli robit problemy. Boli na miestach kam podla mna bude frkat voda a mozno aj kamienky a tie slabo chranene vodice... Zeby si to za tych 5mil natestovanych kilometrov nevsimli? Inak s tym sloganom v reklame to vazne po....nezvladli. Viac v pondelok...
Z vonku uz straca "francuzky look", ale za to interier je super. Normalne stara c5 je uz blee
Z vonku uz straca "francuzky look", ale za to interier je super. Normalne stara c5 je uz blee
No já už minulý týden kočíroval Novou C5 Exluzive .... tedy v plné palbě. Ale nebyl to kombajn Tomuto vozu jsem nemohl vytknout nic. Tedy snad ... až příliš přehnaně citlivé řízení. Toto řízení sice se zvyšující se rychlostí tuhne, nicméně i při 50Km/h stačil sebemenší nepatrný pohyb volantem a řízení už reagovalo na můj vkus až moc citlivě. Ale Ten den jsem projížděl více takových dobrých autíček a C5 se u mne umístila jednoznačně na prvním místě.
No já už minulý týden kočíroval Novou C5 Exluzive .... tedy v plné palbě. Ale nebyl to kombajn :-) Tomuto vozu jsem nemohl vytknout nic. Tedy snad ... až příliš přehnaně citlivé řízení. Toto řízení sice se zvyšující se rychlostí tuhne, nicméně i při 50Km/h stačil sebemenší nepatrný pohyb volantem a řízení už reagovalo na můj vkus až moc citlivě. Ale Ten den jsem projížděl více takových dobrých autíček a C5 se u mne umístila jednoznačně na prvním místě.
Konečně po Xantii zase jeden pěkný vůz. Tady je malý test: .link.
Konečně po Xantii zase jeden pěkný vůz. Tady je malý test:
http://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=15752
To Luboš.H recenzi new C5 jsem četl ,to auto je super,ale dovolím si oponovat ,protože posledním citroenem i když se mi Xantia líbí dle mého bylo XM. C5 je fakt bomba ,ale musím se připojit k názorům většiny ,že to je opravdu spíše němec.
To Luboš.H recenzi new C5 jsem četl ,to auto je super,ale dovolím si oponovat ,protože posledním citroenem i když se mi Xantia líbí dle mého bylo XM. C5 je fakt bomba ,ale musím se připojit k názorům většiny ,že to je opravdu spíše němec.
Ahoj)))) je to pěkný autí co si budem namlouvat. Měl jsem také to štěstí. čaooo Zak.
Ahoj)))) je to pěkný autí co si budem namlouvat. Měl jsem také to štěstí. čaooo Zak.