Přátelé. asi se budu muset rozloučit s bx clubem. Při výletě do Českých Budějovic nás za Jindřichovým Hradcem sestřelila pani s favoritem a citron už to asi nerozchodí. Foto je v mém profilu na konci. (((((((((((((((((((((((((((((
Ale hlavní je že my sme to přežili skoro ve zdraví. Přítelkyně je těhotná a měla něco s bříškem ale už je to v pořádku a já měl levé oko plné střepů. Snad se to zahojí. Přeji všem šťastné cestování.
Přátelé. asi se budu muset rozloučit s bx clubem. Při výletě do Českých Budějovic nás za Jindřichovým Hradcem sestřelila pani s favoritem a citron už to asi nerozchodí. Foto je v mém profilu na konci. :(((((((((((((((((((((((((((((((((
Ale hlavní je že my sme to přežili skoro ve zdraví. Přítelkyně je těhotná a měla něco s bříškem ale už je to v pořádku a já měl levé oko plné střepů. Snad se to zahojí. Přeji všem šťastné cestování.
Tak to mě mrzí, takový hezký auto... Ale hlavně, že jste v pořádku Nicméně s klubem se loučit nemusíš ať už si koupíš cokoliv...
Tak to mě mrzí, takový hezký auto... Ale hlavně, že jste v pořádku ;) Nicméně s klubem se loučit nemusíš ať už si koupíš cokoliv... ;)
No tak to je síla.. Hlavne ze ste to prezili bez vetsi uhony. Auto bylo opravdu TOP.. Ale cert vem auto.. Celkove tady u nas na jihu je to posledni dobou sama zenska...
Jak vypadal ten naraz? Ta fotka vypada hodne spatne..
No tak to je síla.. Hlavne ze ste to prezili bez vetsi uhony. Auto bylo opravdu TOP.. Ale cert vem auto.. Celkove tady u nas na jihu je to posledni dobou sama zenska...
Jak vypadal ten naraz? Ta fotka vypada hodne spatne..
Teda, zrychtovala Vás pěkně, ale hlavně, že jste Vy i mimi v pořádku. Tak přeju už další chvilky bez nervů. A jinak jo, žeskejch tu řídí dost .....
Teda, zrychtovala Vás pěkně, ale hlavně, že jste Vy i mimi v pořádku. Tak přeju už další chvilky bez nervů. A jinak jo, žeskejch tu řídí dost ..... :-))
Prosímtě,kde se daj sehnat ty liťáky,co si měl na tom Bx..Kolik stály??Z čeho jsou?14,nebo 15 palců??Jsou moc pěkné..A lituji toho autí..Hlavní je,že jste všeci živí a zdraví!!
Prosímtě,kde se daj sehnat ty liťáky,co si měl na tom Bx..Kolik stály??Z čeho jsou?14,nebo 15 palců??Jsou moc pěkné..A lituji toho autí..Hlavní je,že jste všeci živí a zdraví!!
Tak s klubem se loučit nebudu, ale pořídím si asi xantii. Bxko si možná eště někdy pořídím protože je fakt dobrý. Kola byly 14 a je to značka rial flair.
Tak s klubem se loučit nebudu, ale pořídím si asi xantii. Bxko si možná eště někdy pořídím protože je fakt dobrý. Kola byly 14 a je to značka rial flair.
Škoda autí,vypadalo pěkně,ale na druhou stranu je lepší že to odnesl plech a ne Vaše zdraví.To se Vám stalo ten den co jsi to umístil sem? Ten pátek byl nějakej divnej,mně sejmul ukrajinec ,ale přímo u Agipu (u nádraží v JH) na červené-telefonoval a přehlédl,že stojím na světlech.Můj pažout to odnesl jen kouskem plastu pod lampou a on si zničil (taky na pažoutu)přední lampu s blikačem a narazníkem.
Škoda autí,vypadalo pěkně,ale na druhou stranu je lepší že to odnesl plech a ne Vaše zdraví.To se Vám stalo ten den co jsi to umístil sem? Ten pátek byl nějakej divnej,mně sejmul ukrajinec ,ale přímo u Agipu (u nádraží v JH) na červené-telefonoval a přehlédl,že stojím na světlech.Můj pažout to odnesl jen kouskem plastu pod lampou a on si zničil (taky na pažoutu)přední lampu s blikačem a narazníkem.
já bych tyto litá kola chtěl taky..Na netu sem je nikde nenašel..škoda,že to zadní je odlouplý..Koupil bych je od tebe..
já bych tyto litá kola chtěl taky..Na netu sem je nikde nenašel..škoda,že to zadní je odlouplý..Koupil bych je od tebe..
To je dobre ze tu s náma zustaneš přemýšlel jsem take o xantii ale zjistil jsem ze mazlika(14TGE) by mi bylo moc líto tak jsem pořídil ješte ropaka(19TRD) aby si rozumeli ropak zatim dal nejake díly mazlikovy ale časem ho dam asi taky do kupy a na bx je krásné ze je to koníček kterej neni finančne náročnej ja oba 2 kdyz nepočitam opravy pořídil za 4000 takže hlavne to zdraví a jede se dal
To je dobre ze tu s náma zustaneš přemýšlel jsem take o xantii ale zjistil jsem ze mazlika(14TGE) by mi bylo moc líto tak jsem pořídil ješte ropaka(19TRD) aby si rozumeli ropak zatim dal nejake díly mazlikovy ale časem ho dam asi taky do kupy a na bx je krásné ze je to koníček kterej neni finančne náročnej ja oba 2 kdyz nepočitam opravy pořídil za 4000 takže hlavne to zdraví a jede se dal :)