pokud jde proud až k motoru tak uhlíky mě to blne asi jsou krátké nebo přidřené takže občas fouká jindy ne mám jedníčkobě BX takže musí celé topení ven a asi i palubka tak to nechám až bude teplo
pokud jde proud až k motoru tak uhlíky mě to blne asi jsou krátké nebo přidřené takže občas fouká jindy ne mám jedníčkobě BX takže musí celé topení ven a asi i palubka tak to nechám až bude teplo
Mě ventilátor taky nešel, tak jsem ho zatím provizorně propojil než na to bude čas. Vytáhl jsem zásuvku se 4 konektory na těle ventilátoru a ty pravé dva (proti směru jízdy)jsem propojil. Jede teď sice pořád naplno ale je to lepší než vůbec.
Mě ventilátor taky nešel, tak jsem ho zatím provizorně propojil než na to bude čas. Vytáhl jsem zásuvku se 4 konektory na těle ventilátoru a ty pravé dva (proti směru jízdy)jsem propojil. Jede teď sice pořád naplno ale je to lepší než vůbec.
premeral som kable k motorcom do jedneho ide normalne prúd do toho druheho je šťava v oboch drotoch.tak ten som nezapojil lebo mi hneď odstavil aj ten druhý.zatiaľ som to dal tak ako poradil luboš
premeral som kable k motorcom do jedneho ide normalne prúd do toho druheho je šťava v oboch drotoch.tak ten som nezapojil lebo mi hneď odstavil aj ten druhý.zatiaľ som to dal tak ako poradil luboš;-)
pozdravujem všetkých a ďakujem za info.nakoniec som kupil taký ako dal yarik a už to fakči sice iba na jeden fukar ale to zatiaľ stači
pozdravujem všetkých a ďakujem za info.nakoniec som kupil taký ako dal yarik a už to fakči sice iba na jeden fukar ale to zatiaľ stači:palec